To be or not to be
Non sono una salutista che quando entra nel locale magicamente si inventa di prendere l’insalata. Non sono nemmeno quella che si abbuffa: sono la via di mezzo che si gode le ricette senza esagerare con condimenti e patatine fritte scaldate.
Non entravo al Mac da un po’, non per scelta ma per una concomitanza di fattori che mi hanno portato altrove. Entro in uno dei locali che hanno recentemente restaurato: devo ammettere che è accogliente, carino e pieno di giovani. Mi piace, ci sediamo con i nostri vassoi e via con il pranzo. Usciamo e continuo a sentire nell’aria quel profumo di carne, di salse, di contorni salati. Per poi accorgermi che è il mio trench che porta quell’odore, non ci posso credere. Per me, che mi faccio tre doccie al giorno, è praticamente un incubo.
Caro Mac Chicken, ci vedremo più avanti, magari d’asporto. Ma tu non prendertela.
Needed to send you the very little word to finally thank you so much the moment again regarding the splendid things you have shared on this site. This has been simply tremendously open-handed with you to present unreservedly what most people would’ve sold for an electronic book to help with making some money on their own, precisely seeing that you might well have tried it in the event you wanted. Those tactics in addition worked to become a great way to realize that someone else have the same passion similar to my very own to see somewhat more with reference to this problem. I know there are some more pleasurable situations up front for people who scan through your website.
I am glad for writing to make you know what a incredible encounter my friend’s girl gained studying your web site. She learned plenty of pieces, which include what it’s like to possess an awesome helping nature to let other folks very easily know just exactly several multifaceted subject matter. You truly exceeded people’s expectations. Thank you for presenting these powerful, safe, explanatory and in addition fun tips about this topic to Julie.